Blindestraat 16

2000 ANTWERPEN


+32 470 65 27 89

info@bs16.be

HOME AWAY FROM HOME

BS16 friendshttps://www.facebook.com/groups/studenthouseKO15/?bookmark_t=grouphttps://www.facebook.com/groups/studenthouseKO15/?bookmark_t=grouphttps://www.facebook.com/groups/studenthouseKO15/?bookmark_t=groupshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1
BS16https://www.facebook.com/studenthouseBS16?bookmark_t=pagehttps://www.facebook.com/studenthouseBS16?bookmark_t=pageshapeimage_3_link_0

BS16 staat voor BlindeStraat 16 te Antwerpen. Het adres van een uniek pand met 14 luxueuze studio’s.


Gelegen in het hart van de “Quartier Latin” van Antwerpen, op 5 minuten van de Grote Markt en de Kathedraal.


Het gebouw uit de 16de eeuw werd in 2012  volledig gerenoveerd om aan de modernste veiligheids- en comforteisen te voldoen. Zo werd voorzien in camerabewaking, brandalarmcentrale en toegangscontrole met badge-systeem.


De topafwerking van de studio’s en van de gemeenschappelijke ruimtes worden door onze studenten zeer gewaardeerd. Naast de standaard-uitrusting en meubilair beschikt iedere studio (1 of 2 studenten) over een eigen flatscreen-tv met kabelaansluiting. Elk kot beschikt tevens over een persoonlijk WIFI-netwerk met hogesnelheidsverbinding.

De unieke loungeruimte en de gemeenschappelijke keuken die uitgeeft op de gezellige binnentuin met BBQ verzekeren een gezellige sociale sfeer.

HOME

NL

ENHome_english.htmlHome_english.htmlshapeimage_4_link_0

Opendeurdagen

Onze opendeurdagen tijdens het academiejaar zijn ondertussen voorbij. Het is wel mogelijk om het gebouw en de beschikbare studio’s op afspraak te bezoeken.